reede, 3. märts 2017

Sõbrapäeva tähistamine Tallinn Kihnu Lasteaias

4. veebruaril 2017 tähistasid „Eesti – tuhandete saate maa“ projektirühmad Päikesekillud, Tormilaiud ja Saarelaiud Laululootsikus Sõbrapäeva. Külla olime endale kutsunud lapsed ja õpetajad Tallinna Loitsu lasteaiast. Koostööprojekti puhul on väga positiivne see, et sellega kaasneb mitmesuguseid huvitavaid ettevõtmisi, mis lasteaiaelu rikastavad, erimoelised ühisüritused ja kohtumised on  projekti raames  toimunud alates eelmise aasta detsembrist.

Sõbrapäevapeoks olid kõik rühmad juba aegsasti valmistunud, õpiti selgeks luuletused, korrati   laulusõnu ja harjutati tantse. Ikka selleks, et kõik kenasti peol välja tuleks! Peo korraldajaks oli Päikesekildude rühm ja õpetaja Elfi, kes tervitas soojalt kõiki meie maja lapsi ja külalisi. Seejärel kutsus peojuht sisse kukeaasta puhul päris ehtsa Kuke, kelleks oli kehastunud õpetaja Kristine Saarelaidude rühmast. Selline külaline valmistas lastele palju rõõmu ja elevust. Õpetaja Kristine oli Kuke rollis oli lahe ja lõbus. Kukk vestles lastega, küsis, miks nad täna peavad pidu ja tegi seejärel lastele ettepaneku tantsida „Tibutantsu“.

Üheskoos Kukega lustisid, laulsid ja tantsisid sõbrapäevapeol kõik lasteaia lapsed ja ka külalised. Igal rühmal oli ette valmistatud esinemusnumbrid. Päikesekildue rühm luges luuletust „Karu talvelaul“ ja laulis laulu „Veere värten“, Saarelaidude rühm tantsis omaloodud karude-tantsu, Tormilaidude rühm tantsu „Socu-socu –bachi“ tantsu. Loitsu lasteaia lapsed esinesid lauludega „Merelaul“ ja „Tiki-tiki-tak“. Peo lõpus tehti veel mõned ühislaulud-, mängud-, tantsud. Kõigil oli lõbus ja väga tore! Kõik peol osalejaid said sõbrapäevapeol osalemise eest tänukirja ja kommikoti. Loitsu lasteaed kinkis igale rühmale kaardi, kus oli peal meisterdatud Kihnu roos.  

Peale pidu Laululootsikus, olid Tormialdude ja Loitsu Lasteaia lapsed oodatud Liikumislaeva meisterdama. Lapsi, kes üheskoos meisterdasid, oli kokku nelikümmend üks. Meisterdamist juhendas Tormilaidude rühma õpetaja Heli. Tublid meisterdajad olid nii Tormilaidude lapsed kui ka meie uued sõbrad Loitsu lasteaiast - kõik lapsed meisterdasid endale südame-kujulise roosa flamingolinnu!

Täname kõiki õpetajaid ja lapsi, kes peol osalesid ning täname ja tervitame Tallinna Loitsu Lasteaeda toreda külaskäigu eest!





Tormilaidude rühma õpetaja Heli Heinväli

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar